Sinustakin F&S-ohjaaja!

Friskis&Svettis Helsinki hakee uusia ja innostuneita juoksuohjaajia. Ohjaajat koulutetaan syksyn 2017 aikana. Olisitko sinä seuraava F&S-juoksuohjaaja?  Ulkoliikunnan ohjaajakoulutuksen infotilaisuus maanantaina 14.8.2017 klo 17 Eläintarhan kentällä, Vauhtitie 6.

Ohjaajaksi hakeminen

Tule ensin infotilaisuuteen, jossa saat tietoa seurastamme, F&S-tunnin ohjaamisesta sekä ohjaajana toimimisesta. Seuraavassa vaiheessa hakijat haastatellaan. Lisäksi ulkoliikunnan kokelas suorittaa minilenkin harjoituksineen.

Ohjaajakoulutus

Koulutukseen valittu koulutetaan Ruotsissa syksyn 2017 aikana. Ohjaajakoulutus on kaksiosainen. Peruskurssilla opit fysiologiaa, anatomiaa ja saat tietoa liikunnan merkityksestä hyvinvoinnille. Kurssi kestää neljä päivää. Syventävällä jatkokurssilla perehdyt ohjaamiseen ja oman liikuntatunnin suunnitteluun. Jatkokurssi kestää neljä päivää.

Koulutuksen jälkeen suunnittelet oman liikuntatuntisi kummiohjaajan tuella, ohjaat sen jäsenillemme ja sinut lisensoidaan ohjaajaksi kevätkauden 2018 alussa.

Kustannukset

Friskis&Svettis maksaa koulutuksesi kustannukset, matkat, majoitukset ja ruokailut.

Mitä saat

Koulutettuna F&S-ohjaajana tuot liikunnan iloa ohjaamalla jäsenillemme F&S-liikuntatunteja, saat säännöllistä jatkokoulutusta sekä kehitys- ja palautekeskusteluja ja mahdollisuuden osallistua kaikkeen F&S-liikuntaan ilmaiseksi.

Mihin sitoudut

F&S Helsingin liikunnanohjaajana sitoudut ohjaamaan viikkotuntisi ohjaajasopimuksen mukaisesti sekä tarvittaessa tuuraat muilla tunneilla mahdollisuuksien mukaan.

Kiinnostuitko?

Tule infotilaisuuteen, niin kerromme lisää.

Lisätietoja sähköpostitse: ohjaajatmk@friskissvettis.fi

Tervetuloa mukaan!

Esite (pdf)