Uusi tunti alkaa – voimaa ja fiilistä

Friskis&Svettis Helsinki saa uuden tuntitason valikoimaan!

Barbell on koko kropan lihaskestävyyttä vahvistava, tehokas treeni. Tunnin aikana käydään läpi kaikki tärkeimmät lihasryhmät musiikin tahdissa tyyliin yksi biisi, yksi lihasryhmä. Apuna käytämme levytankoja/levypainoja, steppilautoja ja oman kehon vastusta. Barbellissa tehdään  helppoja perusliikkeitä ja ohjaaja neuvoo oikean tekniikan. Painonnostoa ei tarvitse jännittää, sillä jokainen päättää ihan itse, montako kiloa tankoonsa lataa. Näin Barbell sopii sekä vasta-alkajille että jo edistyneemmille. Lihaskunnon lisäksi luvassa on hyvää musaa ja iloinen meininki.

Barbell alkaa lauantaina 2.9. klo 13:30 Arabian salilla osana Friskis&Svettis-seuran syyskauden KickOff-tapahtumaa. Myös sunnuntaina maksuton Barbell-tunti klo 13:30. Tervetuloa!

Syysaikataulussa Barbell maanantaisin klo 17:15, ohjaajana Suski sekä lauantaisin klo 13:30, ohjaajana Ripsu. Paikka: Arabian sali.