Uusi hallitus 2018

Hallitus vuonna 2018

Friskis&Svettis Helsinki ry:lla on uusi hallitus vuodelle 2018. Hallitus muodostettiin seuran syyskokouksessa sunnuntaina 3.12.

Puheenjohtaja Niina Hämäläinen

Niina on ollut seuran puheenjohtajana kaksi vuotta, ja on valmis jatkamaan tehtävässä seuraavan vuoden. Niina näkee hallitustyöskentelyn kiinnostavana ja dynaamisena. Hallituksessa saa yhdessä muiden kanssa vietyä yhteisiä asioita eteenpäin ja nähdä seuran toiminnan kehityksen. Työskentelyn haasteita ovat erityisesti taloudelliset haasteet sekä seuran markkinointiin liittyvät uudistukset. Niina toivoo omalla panoksellaan vastaavansa seuraan kohdistuviin haasteisiin ja toisaalta edistävänsä kaikkien toimijoiden sekä tätä kautta myös jäsenien viihtyvyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Seuratoiminta ei ole vain työtä, vaan monella tavalla rakas elämäntapa, jonka myötä Niina on saanut mahdollisuuden tutustua ihaniin ihmisiin. On suuri ilo työskennellä parhaassa seurassa.

Varapuheenjohtaja Jyri Putkonen

Jyri on jumpannut seurassamme liki 15 vuotta. Hän aloitti järkkärinä viitisen vuotta sitten ja salkkarina kun oma sali avattiin. Jyri on vuosien varrella toiminut monien yhdistysten hallituksissa ja muussa vapaaehtoistoiminnassa. Hän on ollut hallituksen jäsen viimeiset kaksi vuotta ja hallituksen jäsenenä osallistunut aktiivisesti seuran markkinointitempauksiin ja jäsentapahtumiin. Hallituksessa muun hallitustyöskentelyn lisäksi erityisesti seuran talous on kiinnittänyt Jyrin huomion. Työn alla on mm. kävijätilastoinnin kehittäminen ja pohdinta mahdollisesta omasta kuntosalista.

Sihteeri Anu Myyryläinen (uusi)

Anu on ollut koukussa Friskis-jumppiin jo 20 vuoden ajan. Nyt hänellä on mahdollisuus osallistua ja panostaa seuramme toimintaan aiempaa tiiviimmin, ja hän onkin lupautunut hoitamaan sihteerin tehtäviä. Anu on ollut toisen yhdistyksen hallituksessa sihteerinä usean vuoden ajan ja hallitustyöskentely on hänelle varsin tuttua myös työssään. Friskiksessä Anu arvostaa yhteisöllisyyttä, vapaaehtoisuutta ja iloa.

Taloudenhoitaja Pirkko Kaartinen

Pirkko on sisustusarkkitehti ja ammatinharjoittaja, joka on kuulunut seuraamme n. 20 vuotta. Omien sanojensa mukaan hän on visuaalinen, puhe- ja kirjoitustaitoinen, ekologisen elämäntavan puolestapuhuja. Pirkko on ollut mukana järjestötoiminnassa aiemminkin ja Friskiksen hallituksessa taloudenhoitajana viimeiset kaksi vuotta.

Jäsen Jarno Laaksonen (uusi)

Jarno edustaa Friskiksen vuoden 2018 hallituksessa ulkoliikuntaa. Hän on toiminut juoksuohjaajana vuodesta 2015. Jarnolla on vahva talousosaaminen, hän on uudistusmielinen ja haluaa antaa erilaista näkökulmaa hallitustyöskentelyyn.

Jäsen Leila Lehto

Leila on Jumppa- ja Jumppa Soft ohjaaja, joka löytyy salilta päiväsaikaan ja myöhään illalla. Hän on liikkunut seurassa sen toiminnan alusta lähtien. Hallitusvastuita on kertynyt pitkin 2000-lukua ja viimeiset kuusi vuotta ovat olleet tiivis yhtenäinen jakso. Leila on hallituksessa, koska kokee, että voi tukea byrokratian koukeroissa ja siirtää hiljaista tietoa uusille toimijoille.

Jäsen Markku Toijala (uusi)

Markku on liittynyt Friskikseen vuoden 1996 alussa ja jo samana vuonna aloittanut seurassa järkkärinä, missä tehtävässä hän jatkanut siitä lähtien. Vuosien aikana hän on toiminut monipuolisesti seuran eri tehtävissä: järkkäritoimikunnassa, aikataulutyöryhmässä, ”Oma Sali” -toimikunnassa, juhlatoimikunnassa, hallituksessa seuran puheenjohtajana jne. Hallituksessa hän haluaa panostaa seuran imagoon ja yhteisöllisyyteen niin sisäisesti kuin myös ulospäin

Jäsen Santra Gröhn (uusi)

Santra Gröhn on 21-vuotias tradenomiopiskelija, hän on jumppaillut Friskiksessä kohta kahden vuoden ajan. Santra aloitti Friskiksen tanssista mutta on sittemmin laajentanut valikoimaa jumppaan, fuegoon, flexiin sekä joogaan. Santra on Friskiksen hallituksessa, koska on kiinnostunut vapaaehtoistyöstä ja haluaa olla mukana kehittämässä seuran toimintaa.