Ulkoliikunnan jouluviikon yllätysohjelma: Tähtikrossi ja glögijuoksu

Tonttulakit päähän ja lenkille! Ulkoliikunnan jouluviikolla on luvassa yllätysohjelmaa. Paljon toivottu tähtikrossi tekee paluun Haagassa ja joulun viettoon voi ottaa vauhtia Arabian pop up glögijuoksusta

Keskiviikkona 20.12. klo 18 Haagassa jouluinen Tähtikrossi

Tähtikrossi on kävelijöiden ja juoksijoiden yhteinen lenkki, jossa treenataan myös lihaskuntoa. Se on tarkoitettu kaikenkuntoisille liikkujille. Ryhmistä yksi etenee (sauva)kävellen, toinen juosten. Ryhmää voi myös vaihtaa kesken lenkin. Haagassa ei ole lainasauvoja, joten ota halutessasi omat kävelysauvat mukaan.

Joulun tähtikrossin ohjaavat Kirsi ja Marja. Tähtikrossi korvaan aikatauluun merkityn sporttijuoksun.

Perjantaina 22.12. klo 17.30 Arabiassa pop up glögijuoksu

Ulkoliikunnan kausi jatkuu ennakkotiedoista poiketen 22.12. asti, jolloin Arabiassa juostaan kauden viimeinen lenkki klo 17.30 alkaen. Juoksun jälkeen tarjolla glögiä ja pipareita Arabian olohuoneessamme. Glögijuoksun ohjaa Kirsi.