Anu: toinen ensikertalainen hallituksessa

ANU MYYRYLÄINEN

toinen ensikertalainen seuran hallituksessa

 Anulle kävi samoin kuin monelle muulle meidän jumppaajallemme. Heti ensimmäisestä kerrasta hän jäi kiinni Friskikseen.

 “Liityin Friskikseen opiskeluaikanani vuonna 1995. Muistaakseni näin pienen ilmoituksen jossakin lehdessä ja lähdin kokeilemaan. Jumppasin lähinnä Ruoholahden palloiluhallissa ja Kampin palvelutalossa, koska ne olivat kotini lähellä. Vaikka olen harrastanut tanssia ja erilaisia jumppia jo kouluajoista lähtien, niin Friskiksen liikunnassa oli heti eka kerrasta lähtien sitä jotakin joka koukutti.”

“Mielestäni Friskiksen vahvuuksia ovat iloisuus, laadukkuus ja tule-sellaisena-kuin-olet -meininki. On ihan huippua, että toiminta järjestetään vapaaehtoisvoimin. Sen mitä teemme, teemme itsellemme ja toisillemme ja kaikille uusille seuraamme liittyville, jotka lämpimästi toivotetaan joukkoon mukaan. Hyväntuulisen liikunnan lisäksi Friskiksessä saa uusia ystäviä.”

Aktiivinen monitoimimiehemme Juha Vammeljoki houkutteli Anun lähtemään hallitusehdokkaaksi.

“Se lähti liikkeelle eräässä Friskiksen tilaisuudessa, jossa Juha houkutteli minua erilaisiin Friskis-tehtäviin. Kaiken kaikkiaankin ajattelin, että kun olen saanut seuralta vuosi toisensa perään laadukasta, vapaaehtoisten organisoimaa liikuntaa, olisi minunkin vuoroni tehdä seuran hyväksi jotain. Nyt sitten olen hallituksessa ja hoidan sihteerin tehtäviä, jotka ovat myös lähellä varsinaista työtäni. Niinpä se on minulle luontevin homma hallituksessa. Mutta teen tarvittaessa myös muutakin. Ja tehtäväähän riittää meille kaikille.”

Anu on myös iloinen ja ylpeä lapsistaan, joista kaksi vanhinta täyttivät juuri 18 vuotta.

“Minulla on nyt täysi-ikäisiä lapsia, jotka ovat vuorostaan opiskelijoita.”

Toimittanut: Seija Laurimaa
Kuva: Anu Myyryläinen