Santra: ensikertalainen hallituksessa

SANTRA GRÖHN

ensikertalainen hallituksessa

Nuorella 21-vuotiaalla Santralla on seurastamme kokemusta runsaan  vuoden verran. Äiti rohkaisi tutustumaan. Hän työskentelee rahoitusalalla, opiskelee liiketalouden tradenomiksi Haaga-Heliassa ja kirjoittaa opinnäytetyötään. Tarkoituksena olisi  valmistua tänä keväänä.

“Muutin  Arabianrantaan runsas vuosi sitten. Ja aloin etsiä lähistöltä  liikuntapaikkaa. Äitini oli käynyt Friskis&Svettiksen puistojumpissa jo 90-luvulla, joten seura oli hänelle jo ennestään tuttu. Arabian salin sijaitsi minun kannalta loistavalla paikalla. Niinpä päätimme äidin kanssa tutustua seuran jumppatarjontaan. Ensimmäisenä halusimme kokeilla Niinan ohjaamaa tanssia. Heti ekan tunnin jälkeen oli selvää, että harrastaminen seurassa jatkuisi”.

Santra kertoo harrastaneensa nuorempana mm. balettia sekä nyky- ja jazz-tanssia monen vuoden ajan. Niinpä tanssin kautta seuramme tuntui heti omalta.

“Tunnen, että tanssin ja musiikin kautta pääsen vapautumaan ja ilmaisemaan omia tunteita. Toinen kestosuosikkini on Flex, jossa pääsee haastamaan omaa liikkuvuuttani ja aktivoimaan lihaksistoani. Myös Syke-jumppa kuului omiin lempitunteihin, mutta se on harmi kyllä poistunut tuntivalikoimasta. Friskis&Svettiksen tuntien lisäksi harrastan myös ratsastusta. Sen aloitin jo 7-vuotiaana. Liikunnan lisäksi soitan poikkihuilua, joka on olennainen osa elämääni.”

Santra kuvaa seuramme toimintaa ja sen pyörittäjiä erittäin lämminhenkisiksi.

“Seuran ihmisistä välittyy tunne, että toimintaa tehdään aidolla ilolla ja rakkaudella seuraa kohtaan. Friskis&Svettis tarjoaa erittäin monipuolista sisä- ja ulkoliikuntaa kaikentasoisille harrastajille. Tunnit, joita seura tarjoaa ovat laadukkaita ja tunneilla huomaa, kuinka ohjaajat ovat käyttäneet aikaa ja vaivaa tuntiohjelman laatimiseen. Myös erilaiset tapahtumat, joita seura järjestää aktiivisesti, tuovat eloa arkeen. Tapahtumat ja esiintymiset luovat yhteenkuuluvuutta ja virkistystä muun tuntitoiminnan ympärille.”

Ohjaajamme Anna Guldbrand sai Santran innostumaan hallitustyöskentelystä.

“En tiennyt seuran hallituksen toiminnasta oikeastaan yhtään mitään, mutta Anna ja järkkärimme Juha Vammeljoki kertoivat hallituksen jäsenille kuuluvista vastuista ja tehtävistä. Tämä herätti kiinnostukseni asettua ehdolle. Olen myös kiinnostunut vapaaehtoistyöstä ja tässä tarjoutui loistava mahdollisuus yhdistää harrastus ja uusi mielenkiinnon kohde.”

“Mielestäni tämän hallituskauden tärkein tavoite on uusien asiakkaiden tavoittaminen. Potentiaalia on paljon kaikkien seuramme käyttämien salien ympärillä ja etenkin Arabian salin läheisyydessä. Tiedän että työ on haastavaa. On välttämätöntä panostaa Firskis&Svettiksen viestintään ja markkinointiin, jotta jäsenmäärää saataisiin kasvuun ja seuramme nimestä tulisi tunnetumpi. Mielestäni markkinoinnissa pitäisi kertoa Friskiksen arvomaailmasta, sillä juuri se erottaa meidät positiivisellä tavalla kilpailijoistamme. Uusien asiakkaiden myötä pystymme takaamaan vieläkin monipuolisempaa toimintaa tulevina vuosina.”

Toimittanut: Seija Laurimaa
Kuva: Niina Hämäläinen