Friskis&Svettis 40 år/vuotta/years!

Tänään 11.5.2018 tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun urheiluseura Friskis&Svettis perustettiin. Ensimmäiseen jumppaan saapui yksi osallistuja. Nykyään jäseniä on reilusti yli puoli miljoonaa ja liikunnan riemua julistavia yhdistyksiäkin lähemmäs 200 ympäri Eurooppaa.
Fiskis&Svettis Helsinki toivottaa onnea emojärjestölle Ruotsiin. Onnea! Grattis!

Idag för 40 år sedan startade Friskis&Svettis. På första passet kom 1 person.
Nu är Friskis 551 803 medlemmar i 158 ideella idrottsföreningar som varje dag skapar och sprider fantastisk rörelseglädje. GRATTIS FRISKIS!

Friskis&Svettis is celebrating it’s 40th birthday today. Their first work out session took place in May 11th 1978. Only one person joined that session. Today there are more than half a million members all around Europe spreading the joy of exercise.
Friskis Helsinki congratulates it’s umbrella organisation in Sweden. Happy Birthday sister!

Happy Birthday from Helsinki!