Kesän 2018 aikataulu on ilmestynyt!

Kesä on täällä! F&S-kesä 2018 on ilmestynyt!

Arabian salilla tunteja sunnuntaista torstaihin. Uutuutena kesän aikataulussa: Haagan pelastusasema maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Kaivarin ilmaiset puistojumpat tiistaisin ja torstaisin. Huomaa Kaivarin päättäjäiset 30.8. tänä vuonna yhdessä matalankynnyksen juoksutapahtuman, RunFestin kanssa.

Kesä on ulkoliikunnan riemua. Eltsun ilmaiset juoksuryhmät maanantaisin kesä- ja elokuussa. Parittomien viikkojen keskiviikkoina lähdöt Arabian salilta sekä parillisten viikkojen perjantaina aamuvirkuille aamulenkki Stadikalta.

Koko kesä 60 euroa. Pelkkä ulkoliikunta 20 euroa. Kesätarroja voi ostaa F&S-toimistolta (Arabian sali). Myyntiä järjestetään myös Kaivarissa ja muilla saleilla kesäkuun alussa. https://friskissvettis.fi/helsinki/liittyminen/

Ihanan hikistä kesää!

Lataa kesän aikataulu (pdf)