Junior-leirille ehtii vielä – ilmoittautumisaikaa pidennetty!

Jäikö ilmoittautuminen junior-leirille tekemättä? Ei hätää – olemme pidentäneet ilmoittautumisaikaa sydänkesän perinteiselle päiväleirille 30.6.2018 asti! Junior-leirillä pelataan, ulkoillaan ja hengaillaan yhdessä. Ohjaajina toimivat F&S:n koulutetut lasten ja nuorten ohjaajat.

Junior-leiri järjestetään 30.7.−3.8.2018 (ma–pe) klo 9−15 F&S Arabian salilla osoitteessa Hämeentie 153 C (käynti Kaanaankadulta). Leirin hinta 150 euroa (osallistujamäärä vähintää 10, enintään 35 lasta) sisältää ohjatut leiripäivät, yhden vapaaehtoisen yöpymisen Arabian salilla, yhden retken, leiripäivien välipalan, lounaan ja vakuutuksen.

Ilmoittaudu osoitteeseen info@friskissvettis.fi tai soita numeroon 09 685 4542 (toimisto) ma–to klo 16−19.

Tervetuloa kesän hauskimmalle leirille – vielä mahtuu mukaan!