Syksyn aikataulu nyt saatavilla!

Syksyn aikataulu on ilmestynyt!

Friskis&Svettis Helsingin syksyssä on tarjolla lähes 40 tuntia liikuntaa viikoittain sisällä ja ulkona: jumppaa, tanssia, joogaa, juoksua, sauvakävelyä – you name it!

Syksyn uutuuksia ovat dynaaminen ja fyysinen Jooga energy sekä erilaisia tanssityylejä yhdistelevä Tanssi crescendo. Patikkaretkiä järjestetään syksyllä neljä. Tuttuun tapaan ohjelmassa on myös pop up -tunteja ja muita tapahtumia. Patikkaretket ja tapahtumat ovat jäsenille maksuttomia.

Lunasta syksyn liikuntakortti heti – saat elokuun kaksi viimeistä viikkoa kaupan päälle

Syksyn liikuntakortti kannattaa lunastaa ajoissa, sillä syksyn kortilla pääset mukaan kaikille tunneille jo 15.8. alkaen. Liikuntakorttien hinnat ovat:

Sisä- ja ulkoliikunta (1.9.–31.12.2018)                    136 €

Pelkkä ulkoliikunta (1.9.–19.12.2018)                     50 €

Junior-kortti 7–12-vuotiaille jäsenille, oikeuttaa Tanssi junior -tunneille (11.9.–11.12.2018) 58 €

Opiskelija-alennus: 50% kausikorteista (perustutkintoa opiskelevat, korkeintaan 25-vuotiaat).

Nuorisoalennus: 12-18-vuotiaille 50% alennus sarja- ja kausikorteista sekä kertalipuista. Alennus ei koske Junior-korttia.

Tarkemmat ohjelma- ja hintatiedot löydät oheisesta syksyn aikataulusta: F&S-SYKSY 2018

Liikuntakortit helposti verkkokaupasta

Liikuntakorttien ostaminen käy helposti verkkokaupassa, nettilomakkeella, sähköpostilla, puhelimitse tai käymällä toimistollamme Arabian salilla. Toimisto on avoinna maanantaista torstaihin puoli tuntia ennen ensimmäisen jumpan alkua viimeisen jumpan alkuun saakka.

Verkkokaupassa voit ostaa kaikkia liikuntakortteja sekä maksaa seuran jäsenmaksun. Maksutapoina ovat kaikki verkkopankit sekä yleisimmät maksukortit.

Verkkokauppaostoksesta saat välittömästi kuitin sähköpostiisi ja sitä näyttämällä voit osallistua tunneille jo ennen kuin toimisto on postittanut sinulle varsinaisen liikuntakortin.

Kortteja myydään myös kaikilla liikuntapaikoillamme 8.8. – 4.9.