Leiritunnelmia 2018

Kiitos ihanat leiriläiset: Patrik, Susanna, Lumi, Vuokko, Veera, Maissi, Sana, Meea, Miska, Veikka, Rose ja Lilia!

Jo viides F&S:n junior-leiri järjestettiin heinä-elokuun vaihteessa, mukana oli uusia ja aikaisempina kesinä olleita leiriläisiä. Ensimmäisenä päivänä tutustuttiin toisiin ja laadittiin leirisäännöt, joista tärkeimmät olivat: ”ei saa kiusata”, ”saa hymyillä” ja “saa osallistua”. Näillä ohjeilla leiriviikko sujui hienosti.

Kuten aikaisemminkin, leiripäivät rakentuivat erilaisista teemoista. Maanantaina harjoiteltiin ryhmäytymispelejä ja pallopelejä. Tiistaina oltiin Arabianrannan liikuntapuistossa yleisurheilemassa ja pelaamassa jalkapalloa. Iltapäivällä tanssittiin leiritanssi. Leiriläiset valitsivat myös oman tanssiryhmän tai -parin ja ryhtyivät suunnittelemaan tanssiesitystä. Tänä kesänä pidettiin leiriläisten oma levyraati. Jaetulle ykkössijalle pääsivät Mamma Mia / Abba ja Feel It Still / Portugal The Man. Keskiviikkona hikoiltiin voimaa ja ketteryyttä edistävässä Jumppa juniorissa. Lisäksi harjoiteltiin ryhmän kanssa temppuja sekä pelattiin viestipelejä. Illalla kokoonnuttiin Arabian salille yöleirille. Kuhinaa, naurua, Nutellan ja hillon värjäämiä kasvoja, makuupusseja, eksyneitä unikavereita. Yöleirillä pelattiin ulkona kirkonrottaa. Huikeiden lettukestien jälkeen mafioso-pelin jännittävät käänteet latasivat tunnelmaa salissa.

Torstai oli uintipäivä, ja varmasti yksi odotetuimmista tapahtumista. Uinnin jälkeen leiriläiset askartelivat Annin opastuksella ystävärannekkeita. Perjantaina suunnistettiin kuvien ja vihjeiden avulla. Sitten viimeiset suosikkipelit ja tanssiharjoitukset. Oli leirin yksi kohokohdista: disco, tanssiesitykset, koko ryhmän leiritanssi ja leiridiplomien jako.

Junior-leiri: 30.7.-3.8.2018

Aika:  klo 9-15 sekä yöleiri

Paikka: Arabian sali ja lähiympäristö

Leiritunnari: Ignite / K-391, feat. Alain Walker & Julie Bergan

Leiripeli: KPK (hyllypallo, ikuisuuspolttopallo), ylivoimaisena kakkosena kirkonrotta

Leiriruoka: Kaikki leirimummon ruuat

Leirihuuto: Hyvä Junnut!

Junior-leirin ohjaajia olivat Niina, Anni, Jemina, Selma ja Suvi. Kerttu 2 v. toimi leiriläisten innokkaana apuohjaajana. Leiriläisten ruokailusta vastasi leirimummo Leila, letuista leirivaari Jari. Erja ja Katriina olivat yöleirillä apuohjaajina, Anu ja Juha auttoivat uintiretkellä. Kiitos kaikille!

Leiriläisten terveiset ohjaajille: ensi kesänä me halutaan olla kaksi yötä Arabian salilla sekä pelata joka päivä KPK-peliä! Ja syödä lisää lettuja:)

Junior-leirin yhteistyökumppaneina olivat Helsingin Kanoottiklubi ja Arabian K-Supermarket. Friskis&Svettis Helsinki kiittää yhteistyöstä!

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa!