Jouluaikataulu 2018 on ilmestynyt!

Friskis&Svettis Helsingissä liikutaan joulunakin! Tarjoamme jouluviikolla Arabian salillamme mm. perinteisen, kaikille avoimen ja maksuttoman joulujumpan 24.12. klo 10.30. Lauantaina 29.12. F&S Tukholman Essi saapuu tanssittamaan F&S-porukkaa Rockout Arabia! -tunteineen, ja uudenvuodenaattona juhlistetaan Arabian salia ja kuluneita vuosia jäähyväisjumpan ja kuohuvan merkeissä.

Friskis&Svettiksen muutto Hermanniin tuo pieniä muutoksia vuodenvaihteen aikatauluihin. Muilla saleilla kuitenkin liikutaan silloinkin, kun oma salimme pitää muuttotaukoa. Tsekkaa erikoistunnit ja vuoromuutokset oheisesta jouluaikataulusta.

7.1. alkaen liikutaan taas täydellä teholla kaikilla saleilla. Uutta Hermannin salia juhlistetaan myös erilaisin spesiaalitunnein – seuraa nettisivujamme, niin et jää paitsi tapahtumista ja jäseneduista!

Lataa jouluaikataulu (pdf)