Rentoutusta jäsenille 3.5.

RENTOUTUSTA TARJOLLA F&S-JÄSENILLE HERMANNIN SALILLA KEVÄÄN AIKANA!

Hermannin salilla on F&S-seuran jäsenillä mahdollisuus osallistua rentoutustunnille seuraavina perjantai-iltoina klo 19:30-20:30:

1.3. / 29.3. / 3.5.

Rentoutustunti tarjoaa sekä keholle että mielelle lepohetken päivän kiireiden keskellä. Tunnin alussa on lempeitä venytyksiä, joilla kehoa rauhoitetaan. Varsinainen rentoutus tehdään klassisen suggestorentoutuksen periaatteiden mukaisesti – siinä rentoutuja seuraa ohjaajan antamia ohjeita kohti kehon ja mielen syvempää rentoutumista.

Rentoutumisesta on monenlaista tutkittua hyötyä. Se vähentää kehon jännitystiloja, laskee stressihormonin tasoa, tukee rasituksesta ja sairauksista palautumista, ja siitä saattaa olla apua uniongelmiin. Rentoutuminen voi olla myös tie parempaan itsetuntemukseen. Rentoutuminen on taito, jota voi oppia, mutta jossa aloittelijakaan ei voi epäonnistua.

Harjoitus tehdään suurimmaksi osaksi makuulla. Laita päällesi mukavat ja sopivan lämpimät vaatteet ja pehmeät sisätossut tai sukat. Halutessasi voit ottaa mukaan myös silmälaput. Salilla on jumppamatot ja viltit.

Tuntia vetää rentoutusohjaaja ja F&S:n jäsen, seuran järkkärinäkin toiminut Ulla Lehtonen. Koulutukseltaan Ulla on opettaja ja draamapedagogi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!