Ulkoliikunnan kesäextrat

Eltsun kesälenkit ovat tauolla heinäkuun. Niiden sijaan tarjoamme kesäextroja seuraavasti:

maanantaina 1.7. tasaisen vauhdin ratakymppi Eltsussa klo 18 – 20, ohjaajina Tanja ja Jemina (6 min/km) sekä Kirsi ja Marja (7 min/km). Osallistujat saavat juosta niin monta kierrosta kuin haluavat ja millä vauhdilla hyvänsä eli esim. omatoimisesti vitosta. Kympin jälkeen vietämme iltaa Eltsun katsomossa piknik-hengessä.

maanantaina 8.7. krossi klo 18 (75 min) Eltsusta / Marja. Lämmittelyjuoksun jälkeen tehdään vaihtelevia koko kehon harjoituksia rasteilla, joiden välillä juostaan vain lyhyet matkat.

maanantaina 15.7. polkujuoksu klo 17.30 (90 min) Haagasta / Niina ja Kirsi. Lähdemme seikkailemaan Keskuspuiston poluille ja kallioille. Tahti on maltillinen, ja mukaan voi tulla hyvin eri tahtisia juoksijoita – ohjaajat juoksevat letkan ensimmäisenä ja viimeisenä. Tavaroita voi jättää lenkin ajaksi Haagan pelastusasemalle.

maanantaina 22.7. porrastreeni klo 17.30 (75-90 min) Haagasta / Niina. Lämmittelyn jälkeen teemme erilaisia harjoituksia portaissa. Tavaroita voi jättää lenkin ajaksi Haagan pelastusasemalle.

maanantaina 29.7. roskajuoksu klo 18 (90 min) Eltsusta / Niina. Kaikille sopiva lenkki, jossa edetään rauhalliseen tahtiin välillä roskia keräten. Ota mukaan oma pussi ja halutessasi hanskat.

Kesäextroihin voit osallistua F&S-liikuntakortilla tai kertamaksulla.