Avoimien ovien viikko 26.8. – 1.9. Open doors at F&S Helsinki

Tule mukaan Friskis&Svettiksen avoimiin oviin! Tarjolla on tunteja jokaiseen makuun: jumppaa, tanssia, voimatreeniä, kehonhallintaa, joogaa, juoksua ja sauvakävelyä. Liikkis-tunti myös lapsille.

(See english below)

Koko viikon ajan 26.8.-1.9.19 kaikki tunnit kaikilla liikuntapaikoillamme ovat maksuttomia, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit osallistua niin monelle tunnille kuin haluat.

Liikuntapaikat:
* F&S-sali Hermanni: Haukilahdenkatu 2 D, 3. krs, aivan Paavalinkirkon kupeessa, toisella puolen Hämeentietä
* Haagan pelastusasema: Vanha Turun maantie 2
* Ruoholahden palloiluhalli: Kellosaarenkatu 3
* Vallila ammattiopisto: Nilsiänkatu 3
* Eläintarhan kenttä: Vauhtitie 6

Aikataulu Friskis&Svettis Helsingin nettisivuilla (pdf)

F&S-sali Hermannissa on lisätunteja la 31.8. ja su 1.9.

Lauantai 31.8.
10.30 Liikkis 45 min / useita ohjaajia
Leikillinen tunti 2-7-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Tunti sisältää musiikin tahdissa tehtyjä laululeikkejä ja pelejä.
11.30 Jumppa sportti 55 min / Michaela
Juoksua ja hyppyjä sisältävä reipas jumppa. Liikkeitä tukee ohjaajan valitsema monipuolinen ja mukaansatempaava musiikki.
12.30 Tanssi fuego 55 min / Katja
Tanssillinen jumppatunti, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita jazztanssista ja nykytanssista.
13.30 Barbell intervalli 70 min / Suski
Tunti sisältää samat elementit kuin Barbell, mutta menee vielä hieman pidemmälle.
14.45 Jooga 55 min / Henna
Meditatiivinen hathajoogaan perustuva tunti, jolla keskitytään hengitykseen, liikkuvuuteen, vakauteen ja tasapainoon. Lempeät harjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

Sunnuntai 1.9.
15.30 Jumppa 55 min / Linda
Energinen ja tehokas, vain vähän hyppyjä sisältävä tunti. Tunnin aikana treenataan lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta.
16.30 Barbell 55 min / Suski
Barbell on koko kropan lihaskestävyyttä vahvistava, tehokas treeni. Apuna käytämme levytankoja/levypainoja, steppilautoja ja oman kehon vastusta.
17.30 Rundi sportti 75 min / Maarit
Lihaskuntopainotteinen tunti, jossa on lihasvoima- ja sykeosuuksien lisäksi noin 25 minuutin kiertoharjoitteluosuus.
18.50 Jooga energy 85 min / Mallu
Löydä flow – virtaus – ja haasta hieman itseäsi! Dynaaminen ja fyysinen joogatunti, joka sopii jo jonkin verran joogaa harjoittaneille.

Lauantaina 31.8. juhlistamme myös Suomen luonnon päivää:

Klo 12.00 – 15.00 Talkooretki Friskiksen monumentille Maunulassa (Suursuonlaita), ohjaajina Marja ja Seija. Kokoontuminen klo 12 Suursuon sairaalan lähellä, Suonotkontien ja Suursuonlaidan risteyksessä.
Klo 12.00 – 13.30 Roskajuoksu, ohjaajana Minna. Lähtö Eläintarhan kentän F&S-kopilta, mukaan omat hanskat ja roskapusseja.
Klo 17.00 – 18.30 Meditaatiokävely, ohjaajana Marja. Kokoontuminen Meilahden Arboretumissa, Johannesbergintiellä.

Hemmottele itseäsi hieronnalla!
Koulutettu hieroja Irma Kuusirati (Virkeä Vointi) tarjoaa hierontaa ja hoitoja su 1.9. Hermannin salilla klo 9 alkaen. Kesätarjoushinnat: pikahieronta tai pikakasvohoito 10 €/20 min, hieronta 20 €/30 min, 30 €/45 min, 40 €/60 min, 50 €/90 min. Hieronta voi olla niska-hartiahierontaa, kokovartalohierontaa tai vaikkapa intialaista päähierontaa. Voit varata ajan etukäteen: 040 730 9267/Irma Kuusirati, irma.kuusirati@gmail.com.

Avoimet ovet Facebookissa

www.friskissvettis.fi

Helppo aloittaa, vaikea lopettaa!
Friskis&Svettis Helsinki on vapaaehtoisvoimin toimiva kuntoliikuntaseura. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle, nuorille ja aikuisille, vasta-alkajille ja aktiiviliikkujille, miehille ja naisille.

#friskishelsinki #stadinhauskintaliikuntaa

Welcome to Friskis Open doors -week.

All our classes are free of charge 26.8.-1.9.

Friskis&Svettis is a non-profit making organisation and an easy and fun way to exercise. We offer exercise to music, in a group, led by a trained instructor. It’s simple, affordable and friendly.

Everyone is welcome. Everyone does as much as they feel able to do. There’s no posing or showing off, no one cares if you have the biggest biceps or the best shoes. It’s about fitness for all in an informal and friendly atmosphere.

Check our schedule  (pdf, in Finnish)