Valojuoksu tiistaina 7.1.2020 klo 18.30

Tervetuloa tutustumaan juosten Lux Helsinki -tapahtuman teoksiin! F&S ulkoliikunnan jo perinteinen (v. 2020 kahdeksannen kerran!) valojuoksu Eläintarhan kentältä tiistaina 7.1.2020 klo 18.30 alkaen, kesto noin pari tuntia. Yhdeksän teoksen mittainen reitti kulkee Senaatintorilta Kaisaniemen puiston läpi Tokoinrantaan. Reitti kuljetaan teosten numerojärjestyksessä.

Reitin kokonaismatka on noin 8 km, josta valoteosten osuus on 2,5 km. Juoksemme leppoisaa vauhtia ja pysähtelemme matkan varrella ihailemaan valotaidetta. Tavarat saa Eltsun koppiin säilytykseen lenkin ajaksi. Hieman normaalia lenkkiä lämpimämmin on syytä pukeutua pysähdysten vuoksi.

Pidämme klo 19 mehutauon Balderin talossa Aleksanterinkadun ja Helenankadun kulmassa, sisäänkäynti Helenankadulta. Voit liittyä mukaan myös silloin.

Ohjaajina Kirsi ja Marja.

Tervetuloa!

Valojuoksu on jäsenille maksuton, muut voivat osallistua 12 euron kertamaksulla.

Lisätietoa Lux Helsinki -tapahtumasta ja valoteoksista: https://www.luxhelsinki.fi/