Ehdotus jäsenistä vuoden 2020 hallitukseen

Vaalitoimikunta ehdottaa seuraavia henkilöitä Friskis&Svettis Helsinki ry:n syyskokoukselle valittavaksi seuran hallitukseen vuodelle 2020:

Puheenjohtajaksi – Markku Toijala

Varapuheenjohtajaksi – Satu Kantokoski

Sihteeriksi – Anu Myyryläinen

Taloudenhoitajaksi – Seppo Mikkonen

Jäseneksi – Marja-Liisa Huttunen (uusi)

Jäseneksi – Niina Hämäläinen (uusi)

Jäseneksi – Annica Stierncreutz (uusi)

Puheenjohtaja Markku Toijala

Markku on tullut mukaan Friskiksen toimintaan vuonna 1996. Hän on toiminut järkkärinä ja useissa seuran työryhmissä (järkkäri-, markkinointi-, aikataulu- , IT- ja Oma Sali -toimikunnat) näiden vuosien aikana. Lisäksi hän on toiminut seuran puheenjohtajana vuosina 1999–2000 sekä ollut hallituksen jäsen vuonna 2018 ja varapuheenjohtaja vuonna 2019.

Varapuheenjohtaja Satu Kantokoski

Satu on ollut mukana Friskiksen toiminnassa noin kuusi vuotta aloittaen ensin osallistujana jumpissa, erityisesti kaikilla tanssillisilla tunneilla, sitten järkkärinä ja myyntipartiossa. Tanssiryhmän kanssa hän on ollut monissa esityksissä välittämässä Friskis-fiilistä. Tänä vuonna hän on ollut myös hallituksessa taloudenhoitajana. Ensimmäiseen hallitusvuoteen liittyy paljon oppimista, mistä olisi toisena vuotena varmasti hyötyä.

Sihteeriksi Anu Myyryläinen

Anu on toiminut Friskiksen hallituksessa kaksi vuotta ja jatkaa mielellään hallitustyöskentelyä hallituksen sihteerinä. Monipuolinen ja mukaansatempaava Friskis-liikunta on koukuttanut Anua parin vuosikymmenen ajan. Friskiksessä Anu arvostaa yhteisöllisyyttä, vapaaehtoisuutta sekä tekemisen ja osallistumisen iloa.

Taloudenhoitaja Seppo Mikkonen

Seppo on aktiivinen kuntoliikunnan harrastaja, mukana Friskiksen jäsenenä ohjatuilla lenkeillä on nyt menossa viides vuosi. Seppo on ollut seuran hallituksen jäsen kuluvan vuoden ajan ja taloustaustan johdosta Seppo on tänä vuonna ehdolla taloudenhoitajaksi.

Marja-Liisa Huttunen

Mallu on ollut mukana Friskiksen toiminnassa 2000-luvun alusta, ensin järkkärinä ja vuodesta 2008 ohjaajana. Tällä hetkellä Mallu ohjaa Jooga energyä. Mallu on yksi seuran viestinnän tekijöistä ja tottunut organisoija niin seuratoiminnassa kuin työssään. Mallun tavoitteena on erityisesti seuran monipuolisen tarjonnan ja ainutlaatuisen fiiliksen välittäminen yhä isommalle joukolle.

Niina Hämäläinen

Niina on ollut aktiivisesti mukana Helsingin seuran toiminnassa sekä hallituksen jäsenenä että ohjaajana vuodesta 2014 palattuaan Luxemburgista. Niina näkee hallitustyöskentelyn kiinnostavana ja dynaamisena. Se on ikkuna seuran toimintaan ja ihmisiin. Niina toivoo tuovansa hallitukseen intoa ja visioita sekä rohkeutta viedä asioita eteenpäin.

Annica Stierncreutz

Annican Friskis-tausta alkoi jo kauan sitten kun hän asui Tukholmassa. Annica kävi siellä kesäisin puistojumpissa. Suomessa Annica on ollut muistinsa mukaan mukana jumpissa vuodesta 1994 asti. Annica rakastaa liikuntaa ja on harrastanut erilaista liikuntaa lapsesta asti. Friskiksessä häntä viehättää rentous, iloisuus ja se, että siellä on tilaa kaikentasoisille jumppaajille.

 

Uusi hallitus valitaan seuran syyskokouksessa sunnuntaina 1.12. klo 14:30 Hermannin salilla. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!