Naistenpäivänä tehdään hyvää!

Naistenpäivänä sunnuntaina 8.3. Friskis&Svettis Helsinki tempaisee kehitysmaiden naisten hyväksi keräämällä Hermannin salilla varoja Naisten Pankille ja Kapua 2020 Nepal-kampanjalle.

Tervetuloa tunnin jälkeen nepalilaisen teen äärelle tapaamaan tämän vuoden Kapua-projektiin osallistuvia! Voit myös osallistua kerätykseen hankkimalla perinteisiä Kapua-tuotteita, ainakin lakuja ja kahvia. Tämän vuoden kapualaiset ovat paikalla klo 16 alkaen ja voit istahtaa seuraan vielä päivän viimeisenkin tunnin jälkeen. Jos haluat osallistua keräykseen, kannattaa varautua käteisellä tai mobilepay-maksumahdollisuudella.

Kapua toteutetaan yhteistyössä Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kanssa. Tänä vuonna kapuajat keräävät varoja näiden järjestöjen Nepalissa oleville hankkeille, joilla tuetaan työtä nuorten ja vammaisten oikeuksien edistämiseksi. Tämän vuoden tavoitteena on vuoden aikana kerätä yhteensä 100 000 euroa.

Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein.
Tervetuoa!

https://kapua.fi/hankkeet/kapua-2020-nepal/osallistujat