F&S-polkijat kuulolle – Lähde mukaan Kilometrikisaan!

Tervetuloa mukaan Friskis&Svettis-joukkueeseen Kilometrikisaan.

Kilometrikisa on leikkimielinen kilpailu, jota poljetaan 1.5.-22.9.2020.  Osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat joukkueensa kilometrisaldoa. Samalla saat hyvää mieltä ja kuntoa sekä hyvällä onnella pyöräilyaiheisen palkinnon, joita arvotaan kaikkien kisaan osallistuvien kesken.

Kisa alkoi vappuna, mutta vielä ehtii mukaan! Eivätkä toukokuussa poljetut kilometrit ole menneet hukkaan, sillä niitä voi merkitä taannehtivast.

Näin osallistut

Mene Kilometrikisan verkkosivuille https://www.kilometrikisa.fi/

Jos olet ollut mukana aikaisemmin, voit kirjautua sivuille vanhalla tunnuksellasi. Kirjaudu palveluun ja valitse “Liity joukkueeseen”. Täytä ilmoittautumislomake, joukkueemme tunnus on fshelsinki2020.

Kaikkia joukolla polkemaan kilometrejä F&S-tilille!

#stadinhauskintaliikuntaa