Livetreeni 11: Jumppa sportti ja flex

Tervetuloa Friskiksen livetreeneihin! ♥

Jumppa sportti ja flex sunnuntaina 24.5 klo 16.30 – 19.00

Sunnuntaina tarjoamme kaksi hauskaa tuntia, joihin voit helposti osallistua kotoa.

Klo 16.30-17.30 Jumppa sportti, Alex
Juoksua ja hyppyjä sisältävä reipas jumppa. Tunnin aikana harjoitetaan lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta. Lihasvoimaliikkeissä hyödynnetään kehon painoa vastuksena. Linkki tunnille: https://youtu.be/BsFs1ShJmb4

Klo 18.00-19.00 Flex, Anna ohjaa
Keskikehon lihaksistoa, koko kehon hallintaa ja liikkuvuutta tehokkaasti ja monipuolisesti harjoittava tunti, jonka lähtökohtana ovat luonnolliset liikeradat. Tunti sopii tottuneille kuntoilijoille. Linkki tunnille: https://youtu.be/iXgh8XVoL7Q

Livelähetys tehdään YouTuben kautta ja linkit löytyvät tästä tapahtumasta. Huom! Molemmille tunneille oma linkki.

Vaihdetaan kuulumisia ja fiiliksiä tapahtuman seinällä ennen tapahtumaa ja sen jälkeen!

Linkki livetreenin Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/670130923547453/

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!

 

 

Euroviisut on peruttu, mutta Euroviisujumppa tulee taas! 🤩

Euroviisujumppaa ja -huumaa sunnuntaina 17.5. klo 18-19:30.

Livetreenimme tarjoaa viisuhuumaa vuosien varrelta, ikimuistoisia kappaleita, glitteriä, bling blingiä – kirsikkana kakussa valloittavat ohjaajamme asianmukaisissa viisuasuissa!

Asu on vapaa myös kotijumppaamoilla!

Livelähetys tehdään YouTuben kautta ja linkki tapahtumaan on tässä: https://youtu.be/AWQnqIgPQpU

Vaihdetaan kuulumisia ja fiiliksiä tapahtuman FB-seinällä ennen tapahtumaa ja sen jälkeen!

https://facebook.com/events/s/friskis-livetreeni-10-euroviis/608340453100323/?ti=icl

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!

Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi!
Jäsenmaksu on 15 e/vuosi
Tarjoamme jäsenille maksuttomia lisäetuja, kuten tapahtumia ja pop up -tunteja. Myös patikat ovat jäsenetu ja jäsenille maksuttomia. Jäsenenä voit ostaa liikuntapaikoilla kertalippuja edullisempaan jäsenhintaan sekä hankkia liikuntakortteja.
Liity täällä: https://holvi.com/shop/friskis/

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf järjestää sisä- ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua ryhmäliikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille. Olemme voittoa tavoittelematon jäsentemme yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistyössä.

Päätaso Helsinki

 

Sunnuntaina 10.5. tarjoamme kaksi hauskaa tuntia, joihin voit helposti osallistua kotoa. Kutsu myös äiti mukaan yhteiseen liikuntahetkeen ja viettämään Unelmien liikuntapäivää!♥

Klo 16:30-17:30 Jumppa sportti, Heikki ohjaa.

Juoksua ja hyppyjä sisältävä reipas jumppa. Tunnin aikana harjoitetaan lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta. Lihasvoimaliikkeissä hyödynnetään kehon painoa vastuksena.

Tervetuloa mukaan! Tunnin linkki: https://youtu.be/SleT_7SAF-Q

Klo 18:00-19:00 Jumppa soft, Leila ja Suvi K ohjaavat.

Hypytön jumppa, joka ottaa huomioon mahdolliset nivel- ja selkärajoitteet. Tunnilla kehitetään voimaa, kuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta turvallisten liikkeiden avulla. Äiti ja tytär, Leila ja Suvi, ohjaavat.

Tervetuloa mukaan! Tunnin linkki: https://youtu.be/3v9G1ytxsCA

 

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!

Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi!
Jäsenmaksu on 15 e/vuosi
Tarjoamme jäsenille maksuttomia lisäetuja, kuten tapahtumia ja pop up -tunteja. Myös patikat ovat jäsenetu ja jäsenille maksuttomia. Jäsenenä voit ostaa liikuntapaikoilla kertalippuja edullisempaan jäsenhintaan sekä hankkia liikuntakortteja.
Liity täällä: https://holvi.com/shop/friskis/

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf järjestää sisä- ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua ryhmäliikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille. Olemme voittoa tavoittelematon jäsentemme yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistyössä.

https://friskissvettis.fi/

 

Sunnuntaina 26.4. tarjoamme kaksi hauskaa tuntia, joihin voit helposti osallistua kotoa.

Klo 16.30-17.30 Jumppa sportti, Suski & Niina
Juoksua ja hyppyjä sisältävä reipas jumppa. Tunnin aikana harjoitetaan lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta. Lihasvoimaliikkeissä hyödynnetään kehon painoa vastuksena. Tunnin linkki: https://youtu.be/lsgxdqiC2_M

Klo 18.00-19.00 Flex, Anna ohjaa
Keskikehon lihaksistoa, koko kehon hallintaa ja liikkuvuutta tehokkaasti ja monipuolisesti harjoittava tunti, jonka lähtökohtana ovat luonnolliset liikeradat. Tunti sopii tottuneille kuntoilijoille. Tunnin linkki: https://youtu.be/PpcJOowtV1I

Livelähetys tehdään YouTuben kautta ja linkit löytyvät tästä tapahtumasta. Huom! Molemmille tunneille oma linkki.

Vaihdetaan kuulumisia ja fiiliksiä tapahtuman seinällä ennen tapahtumaa ja sen jälkeen!

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!

Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi!
Jäsenmaksu on 15 e/vuosi
Tarjoamme jäsenille maksuttomia lisäetuja, kuten tapahtumia ja pop up -tunteja. Myös patikat ovat jäsenetu ja jäsenille maksuttomia. Jäsenenä voit ostaa liikuntapaikoilla kertalippuja edullisempaan jäsenhintaan sekä hankkia liikuntakortteja.
Liity täällä: https://holvi.com/shop/friskis/

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf järjestää sisä- ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua ryhmäliikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille. Olemme voittoa tavoittelematon jäsentemme yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistyössä.

https://friskissvettis.fi/

Friskis livetreeni 6: Jumppa sportti ja Rundi sportti!

Sunnuntaina 19.4.

Klo 16.30-17.30 Jumppa sportti, Katja ohjaa

Juoksua ja hyppyjä sisältävä reipas jumppa. Tunnin aikana harjoitetaan lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta. Lihasvoimaliikkeissä hyödynnetään kehon painoa vastuksena. Liikkeitä tukee ohjaajan valitsema monipuolinen ja mukaansatempaava musiikki. Livetreenin linkki: https://youtu.be/nNz2rCGm8As 

Klo 18.00-19.00 Rundi sportti, Maarit ohjaa

Lihaskuntopainotteinen liikuntatunti, jossa on lihasvoima- ja sykeosuuksien lisäksi kiertoharjoitteluosuus.Varaa mukaan kaksi wc-paperirullaa, jakkara 3-4 kg ja kaksi painavaa kirjaa! Voit myös käyttää käsipainoja ja kahvakuulaa. Suurin osa liikkeistä tehdään kehonpainoharjoitteluna. Livetreenin linkki: https://youtu.be/9l2x4keDjPs

Livelähetykset alkavat noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Vaihdetaan kuulumisia ja fiiliksiä tapahtuman seinällä ennen tapahtumaa ja sen jälkeen!

 

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!

Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi!
Jäsenmaksu on 15 e/vuosi
Tarjoamme jäsenille maksuttomia lisäetuja, kuten tapahtumia ja pop up -tunteja. Myös patikat ovat jäsenetu ja jäsenille maksuttomia. Jäsenenä voit ostaa liikuntapaikoilla kertalippuja edullisempaan jäsenhintaan sekä hankkia liikuntakortteja.
Liity täällä: https://holvi.com/shop/friskis/

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf järjestää sisä- ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua ryhmäliikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille. Olemme voittoa tavoittelematon jäsentemme yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistyössä.

Friskis livetreeni 4: Tanssi fuego ja Jooga!

Perjantaina 10.4.

Klo 16.30-17.30 Tanssi fuego, Katja ohjaa
Kaikille sopiva tunti, jossa liikutaan latinorytmien tahtiin. Tärkeintä ei ole tyyli eikä taito, vaan tunne! Tanssiosuudessa liikutaan eri tanssityylein, kuten salsa, reggaeton, samba, merengue, tango, flamenco ja cha cha.
Livetreenin linkki: https://youtu.be/AZNzln38qow

Klo 18.00-19.00 Jooga, Mallu ohjaa
Meditatiivinen hathajoogaan perustuva tunti, jolla keskitytään hengitykseen, liikkuvuuteen, vakauteen ja tasapainoon. Tunnilla harjoitellaan klassisia jooga-asanoita, lempeät harjoitukset sopivat myös aloittelijoille.
Livetreenin linkki: https://youtu.be/I6-r2OidW1E

Friskis livetreeni 5: Tanssi workshop ja Tanssi!

Sunnuntaina 12.4.

Klo 16.30-17.30 Tanssi workshop, Niina ohjaa
Upea mahdollisuus opetella Niinan kanssa tanssitunnin cooleja koreografioita noin neljästä kappaleesta.
Livetreenin linkki: https://youtu.be/AJlAkNRSnwk

Klo 18.00-19.00 Tanssi, Niina ohjaa
Toisella tunnilla päästään fiilistelemään opittuja koreografioita! Tunnilla liikutaan eri tanssityyleillä tunnelmasta toiseen. Ja vaikka et pääsisikään workshopiin, niin tule mukaan – aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, tärkeintä on tunne ja liikunnnan ilo!
Livetreenin linkki: https://youtu.be/y6DibMJV8Jk

Molemmat livelähetykset alkavat klo 16.20. Vaihdetaan kuulumisia ja fiiliksiä tapahtuman seinällä ennen tapahtumaa ja sen jälkeen!

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!

Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi!
Jäsenmaksu on 15 e/vuosi
Tarjoamme jäsenille maksuttomia lisäetuja, kuten tapahtumia ja pop up -tunteja. Myös patikat ovat jäsenetu ja jäsenille maksuttomia. Jäsenenä voit ostaa liikuntapaikoilla kertalippuja edullisempaan jäsenhintaan sekä hankkia liikuntakortteja.
Liity täällä: https://holvi.com/shop/friskis/

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf järjestää sisä- ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua ryhmäliikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille. Olemme voittoa tavoittelematon jäsentemme yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistyössä.

 

Friskis livetreenit jatkuvat – tervetuloa mukaan! ♥

Koska emme voi liikkua yhdessä liikuntasaleilla, välitämme liikunnnan iloa kaikille livetreenien kautta! Sunnuntaina 5.4. tarjoamme kaksi hauskaa tuntia, joihin voit helposti osallistua kotoa. Tunnit sopivat kaikille!

Klo 16.30-17.30 Rundi sportti, Maarit ohjaa

Lihaskuntopainotteinen liikuntatunti, jossa on lihasvoima- ja sykeosuuksien lisäksi kiertoharjoitteluosuus.Varaa mukaan kaksi wc-paperirullaa, jakkara 3-4 kg ja kaksi painavaa kirjaa! Voit myös käyttää käsipainoja ja kahvakuulaa. Suurin osa liikkeistä tehdään kehonpainoharjoitteluna. Livetreenin linkki: https://youtu.be/mucyrZYHvjc 

Klo 18.00-19.00 Jumppa + Jumppa sportti, Mimma ja Niina ohjaavat
Kaksi ohjaajaa, kaksi versiota liikkeistä! Valitse omasi, sovella vapaasti. Livetreenin linkki: https://youtu.be/xfUERREmmRI

Livelähetys tehdään YouTuben kautta ja linkit löytyvät tästä tapahtumasta. Huom! Molemmille tunneille oma linkki.

Vaihdetaan kuulumisia ja fiiliksiä tapahtuman seinällä ennen tapahtumaa ja sen jälkeen!

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!

Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi!
Jäsenmaksu on 15 e/vuosi

Tarjoamme jäsenille maksuttomia lisäetuja, kuten tapahtumia ja pop up -tunteja. Myös patikat ovat jäsenetu ja jäsenille maksuttomia. Jäsenenä voit ostaa liikuntapaikoilla kertalippuja edullisempaan jäsenhintaan sekä hankkia liikuntakortteja.
Liity täällä: https://holvi.com/shop/friskis/

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf järjestää sisä- ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua ryhmäliikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille. Olemme voittoa tavoittelematon jäsentemme yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistyössä.

 

Sunnuntaina 29.3. livetreenissä olivat Tanssi fuego ja Jumppa.

Klo 16:30 Tanssi fuego / Katja

Kaikille sopiva jumppa, jossa liikutaan latinorytmien tahtiin. Tärkeintä ei ole tyyli eikä taito, vaan tunne! Tanssiosuudessa liikutaan ohjaajan valitseman musiikin innoittamana eri tanssityylein, kuten salsa, reggaeton, samba, merengue, tango, flamenco ja cha cha. Jokaisella kappaleella on oma tunnelmansa ja koreografiansa.

Klo 18:00 Jumppa / Katri

Energinen ja tehokas, vain vähän hyppyjä sisältävä tunti. Tunnin aikana treenataan lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta.

Livetreenistä lisää infoa Facebook-tapahtumassa. YouTube-livelähetyksen striimauslinkki tässä.  Tervetuloa liikkumaan!

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!

 

Ensimmäiset livetreenit järjestettiin sunnuntaina 22.3.

Tanssi / Niina klo 16:30

Tunnilla liikutaan eri tanssityyleillä tunnelmasta toiseen. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, tärkeintä on tunne ja liikunnnan ilo.

Jumppa / Mimma klo 18:00

Energinen ja tehokas, vain vähän hyppyjä sisältävä tunti. Tunnin aikana treenataan lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta.

Tunnit sopivat kaikille.

YouTube-livelähetyksen linkki julkaistiin Facebook-tapahtumassa. Tervetuloa liikkumaan!

Friskis&Svettis Helsinki – Stadin hauskinta liikuntaa, myös poikkeustilanteessa!