Kesäaikataulu 2020 on täällä!

Kesäaikataulu 2020 on ilmestynyt!

Kesä on täällä – myös poikkeusaikana! Pian tavataan taas liikunnan merkeissä, kun Friskis&Svettis Helsingin tunnit käynnistyvät kesäkuun alusta lähtien. Tänä kesänä liikutaan Hermannin salilla sunnuntaista torstaihin sekä Kaivarin maksuttomissa puistojumpissa perinteiseen tapaan tiistai- ja torstai-iltaisin. Jäsenetuna ohjelmassa myös aamulenkit maanantaisin ja perjantaisin. Lisäksi kesän kuluessa järjestetään runsaasti erilaisia ekstra-tunteja! Puistotunnit (jumpat, joogat, tanssit) ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, lenkit ovat jäsenetu.

Turvallisuus

Yhteistä liikuntaa aloitellaan poikkeusoloissa. Liikuntatunneillamme kaikkien osallistujien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tästä syystä olemme mukauttaneet toimintaamme vastaamaan viranomaisohjeita. Tuntien osallistujamääriä on rajoitettu ja jumppasalin ja muiden tilojen siivousta tehostettu. Myös ulkoliikunnassa huomioidaan turvavälit. Suosittelemme käyttämään omaa jumppa- tai jooga-alustaa sekä puhdistamaan kaikki välineet käytön jälkeen. Jumppa-alustoja voi ostaa Hermannin toimistolta 10 euron hintaan. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta sekä ennen tuntia että tunnin jälkeen. Jos tunnet itsesi kipeäksi tai väsyneeksi, jääthän kotiin toipumaan.

Seuraamme tarkasti viranomaisohjeita ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaamme niiden pohjalta. Tiedotamme muutoksista nettisivuillamme https://friskissvettis.fi ja Facebookissa https://www.facebook.com/FriskisSvettisHelsinki/

Sisäliikuntatunneille ennakkoilmoittautuminen!

Koska tuntien osallistujamäärää on jouduttu rajoittamaan, olemme ottaneet käyttöön ennakkoilmoittautumisen tunneille. Ennakkoilmoittautuminen koskee Hermannin salin sisäliikuntatunteja. Ennakkoilmoittautumiseen pääset tästä: http://www.varaaheti.fi/friskishelsinki

Ilmoittautumisen säännöt:

Sisäliikuntatunneille mahtuu normaalisti 15 osallistujaa + ohjaaja. Joillakin tunneilla osallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu pienemmäksi, paikkamäärä näkyy varausjärjestelmässä. Kaikki paikat varataan varausjärjestelmän kautta. Tämä käytäntö on voimassa 8.6. alkaen.

Sinulla voi olla vain yksi voimassa oleva varaus kerrallaan. Voit tehdä seuraavan varauksen liikuntatunnin jälkeen.

Mikäli et pääsekään osallistumaan tunnille, peruutathan varauksesi viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Järjestelmän sulkeutumisen jälkeen tunnille ei voi enää tehdä varauksia tai peruutuksia. 

Varaukset tulee lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua – olethan siis ajoissa paikalla, jotta et menetä varaustasi!

Kevään ja kesän liikuntakortit

HUOM: Poikkeusoloista johtuen pääset osallistumaan kesän liikuntatunneille kevään 2020 kausitarralla. Sarjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu lokakuun loppuun asti.

Mikäli sinulla ei ole kevään 2020 kausitarraa, voit ostaa koko kesän liikuntakortin edullisesti hintaan 50 euroa. Voit myös hankkia kesä- ja syyskortin pakettihintaan 179 €. Kausitarroja voi ostaa verkkokaupastamme https://holvi.com/shop/friskis/ ja F&S-toimistolta (Hermannin sali). Voit osallistua tunnille myös kertamaksulla. Kertalipun hinta on jäsenille 10 € ja ei-jäsenille 12 €.

Lataa kesäaikataulu tästä: https://friskissvettis.fi/wp-content/uploads/2020/05/FS-KESÄ-2020.pdf

Ilmoittaudu tunneille tästä: http://www.varaaheti.fi/friskishelsinki

Tietoa koronaviruksesta THL:n sivuilla: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19