Friskis&Svettis

F&S – liikunnan iloa hyvässä seurassa

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf  järjestää sisä-  ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua ryhmäliikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille.

Olemme osa F&S-liikettä, joka syntyi Ruotsissa vuonna 1978. F&S-seuroissa on yli 500 000 jäsentä useissa Euroopan maissa. F&S Helsingissä ja sisarseurassamme Vantaalla on yhteensä noin 1500 jäsentä.

Toimintamme alkoi  26 vuotta sitten, kesällä 1992, kun käynnistimme maksuttomat puistojumpat Kaivopuistossa. Puistojumpista meidät tunnetaan, mutta olemme paljon muutakin. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy treenivaihtoehtoja moneen makuun.

Friskis&Svettis on jäsentensä yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistoiminnassa.  Kaikki ohjaajat ja toimijat antavat panoksensa ilman taloudellista korvausta. Ainoastaan toimistossa on osa-aikaista henkilökuntaa huolehtimassa jäsenpalveluista.

F&S rahoittaa toimintansa keräämällä jäsen- ja liikuntamaksuja. Maksuilla katamme muun muassa salivuokrat, ohjaajien koulutuksen ja laite- sekä varustehankinnat. Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsinki rf on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen liikuntaseura, jonka kaikki tuotto käytetään seuran toiminnan kehittämiseen jäsenten hyväksi.

Seuran hallitus vuonna 2018

Niina Hämäläinen, pj
Jyri Putkonen, vpj
Anu Myyryläinen, sihteeri
Pirkko Kaartinen, taloudenhoitaja
Santra Gröhn, jäsen
Jarno Laaksonen, jäsen
Leila Lehto. jäsen
Markku Toijala, jäsen

Hallituksen yhteystiedot: hallitus[at]friskissvettis.fi
tai puheenjohtaja[at]friskissvettis.fi
Seuran säännöt (pdf).

F&S tietosuojaperiaatteet_2018

Omassa salissa on ilo liikkua!

Seuran oma sali, F&S-sali Arabia, avattiin syksyllä 2013. Oma sali on seuran yhteinen olohuone ja kaikille avoin kohtaamispaikka. Se ei olisi syntynyt ilman meidän kaikkien yhteistä panosta. Oma sali -talkoista saaduilla lahjoitusvaroilla on hankittu saliin liikuntalattia, liikuntavälineitä sekä kalusteita.
Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille!

Liikuntasalin vuokraus

Kaunis ja tilava salimme Arabianrannassa sopii moneen käyttöön. Sekä liikuntasaliamme (330 m2) että pientä sivusalia (33 m2) on mahdollista vuokrata silloin, kun sali ei ole seuran omassa käytössä. Voit vuokrata salin vain kerraksi tai vaikka sopia vakiotunnista viikottain.

Yhteydenotot ja lisätietoja:

Friskis& Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf, Ripsu Hongisto-Salmi, 040 7556050, info[at]friskissvettis.fi.

Yhteystyökumppanit
1. Helsingin Latu
F&S patikat tehdään yhteistyössä Helsingin Ladun kanssa. Helsingin Ladun jäsenet pääsevät maksutta F&S patikoille ja F&S-jäsenet voivat osallistua Helsingin ladun reppuretkille. Lisätietoa reppuretkistä.
2. Ibike
Pajalahdentie 9, F&S-jäsenkortilla -10 % huoltotyön hinnasta.