Hinnasto

Jäsenmaksu
1.1. – 31.12.2017 12 €

logo_tiny

Jäsenenä voit osaa kausi- ja sarjakortteja. Jäsenmaksun on oltava voimassa sarja- tai kausikortin voimassaoloaikana. Tarjoamme jäsenille myös maksuttomia lisäetuja, kuten tapahtumia ja pop up -tunteja. Myös patikat ovat jäsenetu ja jäsenille maksuttomia.

Helsingin jäsenkortilla voit ostaa myös F&S Vantaan sarjakortteja. Vastaavasti F&S Vantaan jäsenet voivat ostaa Helsingin sarjakortteja ja kertalipun jäsenhintaan sekä osallistua maksutta pop up -tunneille.

Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja korttien sekä jäsentarran tilaamisesta

Sarjakortit
Sarjakortti 6 kertaa 53 €
Sarjakortti 12 kertaa 88 €

Sarjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Sarjakortin käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Sarjakortti käy maksuvälineenä sekä sisä- että ulkoliikuntaan.

Syksyn 2017 kausikortit
Sisä- ja ulkoliikunta (1.9.2017 – 31.12.2017) 128€
 Pelkkä ulkoliikunta (1.9. – 31.12.2017) 50€

Pätkäkortti (voimassa 30 päivää ostopäivästä) 38 euroa. Pätkäkortti on lunastettava toimistolta. Niitä ei siis voi tilata eikä maksaa laskulla. Pätkäkortin käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Junior-liikuntakortti syksy 2017 (7-12-vuotiaille jäsenille) 58 €. Sisältää sekä Tanssi junior että Jumppa junior -tunnit. Junior-kortti edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Patikat ovat ilmaisia jäsenille. F&S Helsingin patikkaretkille voi osallistua myös F&S Vantaan jäsenkortilla. Patikkaretkiä teemme yhteistyössä Helsingin Ladun kanssa, ja F&S-jäsenet voivat osallistua Helsingin ladun reppuretkille. Lisätietoa reppuretkistä.

Kertalippuja, jäsenille 10 euroa ja ei-jäsenille 12 euroa, myydään jumppien ja ulkoliikunnan yhteydessä. Jumppapaikoilla käy maksuvälineenä käteinen, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit sekä TyKy-kuntoliikuntasetelit.

Kausi- ja sarjakortit sekä jäsenmaksut voit maksaa myös Smartum verkkomaksupalvelussa, SporttiPassi-tililtäsi, Tyky-Online-maksuna, Virikekortilla tai Ticket Mind&Body -kortilla. Ota silloin yhteyttä seuran toimistoon.

Kausitarroja ja sarjakortteja voit tilata eFriskis-sivulta, sähköpostitse: info(at)friskissvettis.fi tai puhelimitse (09) 685 4542. Voit myös käydä ostamassa toimistostamme, ks. yhteystiedot  ja aukiolojat.

Nuorisoalennus: 12-18-vuotiaille 50% alennus sarja- ja kausikorteista sekä kertalipuista. Alennus ei koske Junior-korttia.