Friskis&Svettis

Friskis&Svettis Vantaa ry on perustettu 11.3.2006 Myyrmäen Urheilutalolla muutaman Helsingin sisarseuran aktiivijäsenen voimin. Tavoitteenamme on kasvaa koko Vantaan alueella toimivaksi urheiluseuraksi, joka tarjoaa iloisia hetkiä liikunnan parissa mahdollisimman monelle. Syksyllä 2019 ja keväällä 2020 järjestämme ryhmäliikuntaa Myyrmäen urheilutalolla, Mårtensdalin koululla, Kaivokselan koululla ja Hämeenkylän koulun Variston opetuspisteessä.

Friskis&Svettis Vantaa ry on urheiluseura, jonka tarkoituksena on saada mahdollisimman moni kokemaan liikunnan iloa. Kun keho voi hyvin, on mielikin korkealla ja jaksat paremmin.

Voit tulla sellaisena kuin olet. Meillä jumppaavat niin naiset kuin miehetkin, nuoret ja vanhat. Kukaan ei laske punnerrustesi määrää tai askeltesi pituutta. Liikkeet ovat luonnollisia ja helppoja oppia ja silti liikunta on tehokasta.

Hintamme ovat varsin kohtuulliset: ohjaajat ja muut toimihenkilöt tekevät vapaaehtoistyötä, eikä kenellekään makseta taloudellisia korvauksia. Jumppamaksutulot palautuvat jäsenistölle salivuokrien, koulutettujen ohjaajien ja musiikkilaitteiden muodossa. Emme tavoittele voittoa.

Friskis&Svettiksessä liikunnasta tulee helposti kestävä harrastus. Ota riski ja tule kokeilemaan!

Friskis&Svettis Vantaa on ruotsalaisen Friskis&Svettis Riks -kattojärjestön jäsenseura. Friskis&Svettis -seuroja on kahdeksassa eri Euroopan maassa yhteensä 160. Jäseniä koko Friskis&Svettiksessä on yli 551 000. Suomessa Friskis&Svettis toimii Vantaan lisäksi Helsingissä ja Maarianhaminassa.