Kortit ja hinnat

Jäsenenä voit jumpata edullisemmin. Jäseneksi liittyminen onnistuu helpoiten jumppien yhteydessä. Punapaitaiset järkkärit myyvät niin jäsenyyksiä kuin muitakin lipputuotteita aina ennen jumppia.

Jumppapaikoilla maksuvälineinä toimivat käteinen, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Tyky-kuntosetelit sekä Edenredin virikesetelit.  Voit maksaa jumppapaikalla myös SmartumPay-mobiilimaksulla (katso ohje tästä), Edenredin mobiilimaksulla (katso ohje tästä) tai Eazybreak-sovelluksella. Mobiilimaksujen käyttökohde on Friskis&Svettis Vantaa. Saat jäsenkortin ja ostamasi lipputuotteen mukaasi saman tien.

Voit maksaa etukäteen myös Tyky-Online verkkomaksuna, ePassilla tai verkkopankissa. Ota kuitti mukaan jumppapaikalle ja saat sitä vastaan maksamasi jumppatuotteet.

Mikäli maksat verkkopankin kautta, on seuran tilinumero Nordea FI15 1012 3000 2283 44, saajana Friskis&Svettis Vantaa. Laita viestikenttään nimesi sekä mitä maksat (esim. Venla Vantaa jäsenmaksu 15 € ja kausitarra 85 €).

Hinnat
Kertalipulla pääsee jumppaamaan kuka tahansa. Jäsenmaksun maksaneet voivat ostaa myös sarjakortteja tai maksaa kausimaksun ja jumpata näin edullisemmin.

Tutustumaan pääsee aivan ilmaiseksi!

Kertalippu 8 €
Kertalipun ostaminen ei edellytä jäsenyyttä.

Jäsenmaksu kalenterivuodelle 2020 15 €
Jäsenyys on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.
HUOM! Friskis&Svettis Vantaan jäsenet voivat ostaa Friskis&Svettis Helsingin sarjakortteja ja jäsenhintasia kertalippuja (ei kuitenkaan kausikortteja) sekä osallistua maksutta Pop up -tunneille ja patikkaretkille. Vastaavasti F&S Helsingin jäsenet voivat ostaa Vantaan sarjakortteja ja osallistua maksutta Pop up -tunneille.

Jäsenen sarjakortti, 6 kertaa 30 €
Sarjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, mutta sen käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Jos siis olet ostanut sarjakortin esimerkiksi marraskuussa 2019, voit hyödyntää käyttämättömiä jumppakertoja vielä vuoden 2019 puolella, kunhan maksat vuoden 2020 jäsenmaksun.

Jäsenen kausitarra, syksy 2020 85 €
Kausimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkeen liikuntaamme koko kevätkauden ajan.

Alennukset
Nuorisoalennus: 12-17-vuotiaat saavat hinnoista 50 % alennuksen jäsenmaksua lukuun ottamatta.
Opiskelija-alennus: perustutkintoa opiskelevat, korkeintaan 25-vuotiaat saavat 50 % alennuksen kausimaksusta, muistathan ottaa opiskelijakortin mukaan!
Alle 12-vuotias voi osallistua maksavan aikuisen seurassa tunneille maksutta.